VT wonen & design beurs inspiratie in het Ariadne at Home huis.


Events, Interior / woensdag, november 6th, 2019

Dikke pluim voor de Ariadne at Home barn op de VT wonen & design beurs 2019. Het Ariadne at Home huis is stiekem al jaren mijn favoriet maar deze overtrof weer alles. De stijl van Ariadne zie soms terug in ons huis en in dit blog lees je hoe deze stijl mij inspireert en hoe ik dit subtiel verwerk in mijn moderne interieur.

 

Het was weer heerlijk op de VT wonen en design beurs dit jaar, zoveel inspiratie. Neem nou de berenklauw,  een plant die veelal langs snelwegen in de berm groeit. Je kan hem tegen het einde van de zomer afsnijden en dan drogen. Pas wel op, de steel kan brandwonden veroorzaken, dus handschoenen aan! Ik vond mijn berenklauw op de camping en heb hem na het drogen in een emmer met snel cement gezet, nu staat hij lekker stevig (zie rechter foto). Op de linker foto staat de berenklauw in het Ariadne at Home huis in de badkamer.

Ik spotte ook “de stolp”, ik heb er meerdere in huis, gevuld met schelpen, plantjes of mooie schatten. Met kerst natuurlijk met de pieken van de kerstboom (Zilverblauw). Op de VT wonen en design beurs zag in dat Ariadne at Home ze stylde met zeepjes. Pling idee!  Aangezien ik langzaam overga naar een meer duurzame manier van leven kocht ik laatst enkele mooie shampoo bars van @botmaenvanbennekom. Die mogen gezien worden en staan heel decoratief in een stolp op mijn badkamer. (ps stolp koop je goedkoop bij @action).

Op mijn Instagram @ilse.witjes heb ik een speciale highlight interieur gemaakt waar je alle foto’s die ik maakte op de beurs kan terug zien. Ben jij er volgend jaar ook weer bij?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *