FIAT500 trouwauto huren, de leukste oldtimer voor uw evenement.


FIAT500 huren., Travel / woensdag, januari 16th, 2019

Je trouwauto is toch wel de ‘kers op de taart’ wanneer het gaat over het organiseren van je bruiloft. Het is vaak het eerste en het laatste moment, waarin je gasten, jullie je te zien krijgen. Hoe leuk is het om een spetterende entree te maken, in een schattig klein oldtimer FIAT500 F autootje met open dak. En bedenk eens hoe het eruit ziet wanneer jullie weg rijden met een sliert blikjes achter je aan!

Een oldtimer nodig voor je evenement, school-gala, foto shoot ? Super leuk om zelf te ervaren hoe het is om in een oldtimer te rijden, vooral wanneer het een FIAT500 is, klein zei je? Zeker niet, tenzij je niet langer bent dan 2 meter dan pas je er prima in en anders kan het dak natuurlijk ook nog open ; ) . Ons eerste Fiatje kochten we ruim 20 jaar geleden, inmiddels is de collectie uitgebreid met een tweede oldtimer. Meer inspiratie vind je op onze Instagram pagina.

Voor prijzen, mogelijkheden, beschikbaarheid of een bezichtiging kan je mailen naar : info@novatempus.nl

Ken je de blikjes traditie? Je hebt de blikjes traditie vast wel eens gezien in het echt of op een foto: de rammelende blikjes achter de trouwauto. Maar weet je eigenlijk ook waar deze traditie vandaan komt? Deze blikjes moeten het bruidspaar beschermen tegen boze geesten die het geluk tegen willen houden. De boze geesten werden afgeschrikt door het geluid van de kletterende blikjes.

Mariage en Avignon - Domaine de Blanche-Fleur. | Ela & the Poppies Photography | Photographe Mariage Lyon Rhone Alpes | Photographe Mariage ...
https://elapoppies-photography.com

Ook hebben we twee retro vintage driewielers in ons assortiment, leuk voor ringdragers, bruidsmeisjes en jonkers. Een antieke in de kleur wit zoals de FIAT500 en een blauwe driewieler model lowrider.

One Reply to “FIAT500 trouwauto huren, de leukste oldtimer voor uw evenement.”

 1. Goedemorgen,

  Ik kan even niet vinden waar deze Fiat 500 te huur is?
  Zelf komen we uit zeeland (Terneuzen).
  Dus zouden graag willen weten of het in de buurt is.

  Met vriendelijke groeten,
  Dominique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *