Makkelijk een fotoboek maken.


D.I.Y. / dinsdag, mei 12th, 2020

Ja dat is vaak de vraag, je komt terug van vakantie en dan wil je het liefste direct een mooi fotoboek van je vakantie hebben. Hoe kan je dan nou snel en makkelijk doen? Ik heb het een en ander voor je uitgezocht en gekozen voor www.fotofabriek.nl . Mijn valkuil is altijd, dat wanneer het niet snel en simpel werkt, ik het laat liggen en vervolgens nooit afmaak.

Zo heb ik van mijn eerste kind een fantastisch fotoboek , van kind twee een al iets minder gevulde en voor de laatste nummer drie, is er een doos met afdrukken en een stickje met digitale foto’s… Om dit te voorkomen en om achterstanden in te halen werk ik nu alleen nog maar met fotofabriek. Zo zijn al mijn albums in dezelfde maat en kwaliteit.

Wanneer we van vakantie terug komen maar ik dus gelijk een fotoalbum, voordeel is dat je dan nog precies weet wanneer je waar was. Halverwege het jaar, probeer ik een fotoalbum te maken van een vakantie die al eerder is geweest, om zo de achterstand weg te werken ; )

Van de foto’s die er echt uitspringen maak ik ook wel eens een wanddecoratie, klik HIER voor een voorbeeld.

Geregeld pak ik er nog wel eens een fotoboek bij om door te bladeren, vooral nu in corona tijd is het heerlijk om na te genieten van tijden dat we nog wel konden reizen. Door het verplicht thuisblijven en de extra ‘vrije’ tijd, lukte het me ook om wat fotoalbums te maken die al langer op de to do lijst stonden. Bovenstaande foto’s zijn van een zomervakantie in Frankrijk.

Liefs Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *