London op Blundstone


Blog / vrijdag, november 5th, 2021

London, ik was al zo lang niet meer geweest naar deze fantastische stad, natuurlijk corona speelde een grote rol maar ook tijd en geld, voor je het weet ben je weer een jaar verder en nog steeds niet geweest.  Super leuk natuurlijk wanneer het dan weer kan en je het perfecte weekend vrij hebt!

Twee weken geleden boekte we spontaan een ticket, een dag later het hotel, dan uitzoeken wat de corona maatregelen zijn om te reizen en dan het allergrootste probleem WAT NEMEN WE MEE?

Mijn zus en ik boekte een cheap ticket via Ryanair met alleen maar handbagage, ik geef dat geld  (voor een koffer) liever uit aan een Gin-tonic in London, lijkt me duidelijk verhaal!

Handbagage is niet veel voor 4 dagen London en dan ook nog ruimte overhouden om te shoppen betekend heel kritisch je tas inpakken. Aangezien schoenen best zwaar wegen en veel ruimte innemen in je tas wilde ik maar 1 paar meenemen. Schoenen waar je heerlijk 30000 stappen per dag op zet, tegen het Britse weer kunnen en bij verschillende outfits passen, duidelijk verhaal dat werden natuurlijk mijn Chelsea boots dames

 

 

Beetje de toerist uithangen in Notting Hill, een prachtige bloemist die een hele steeg versierde in Duke of York Square in Chelsea en Harry Potter platform 9 3/4. Op alle foto’s draag ik mijn Chelsea boots

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al heel lang stond een bezoek aan de Kew Gardens op mijn lijstje, nou dan heb je aan 1 dag niet genoeg, zo mooi die mega grote oranjerie in een fantastisch park. Foto links dag 1 mijn Blundstone boots in de regen, no problem nooit natte voeten! Dag 2, op de rechter foto nam ik even een laddertje om een heerlijk appeltje te plukken, de Chelsea boots draag ik hier onder mijn jurk.

Het thuis front vermaakte zich ook prima, Ziggy ging heerlijk een tochtje maken achterop de motor met papa, ik kreeg al bewijs toegestuurd. Bewijs? Ja verplicht een spijkerbroek, zijn kinder Chelsea boots stevige jas en de juiste helm. Veiligheid boven alles.

London was weer top, as ever!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *