Verslag van de Winter Workshop.


D.I.Y., Interior, Workshop / maandag, december 10th, 2018

Zaterdag 8 december was het zover, de Winter Workshop, geurkaars en kerstkrans maken met lunch, een hele dag in het teken van creëren en samen zijn. Om 10:30 startte de workshop, haard en carols aan, drankjes warm en de snacks op tafel, de ene na de andere enthousiaste cursist kwam binnen, ready to rumble!

 

Zo leuk dat er zoveel interesse was voor de workshop, makes me happy, vooral fijn dat er zoveel ondernemers zich aangemeld hadden, dat was precies de bedoeling. We begonnen met het maken van geurkaarsen. De geurkaarsen die we maakte bestaan uit essentiële geurolie en natuurlijke soya wax, alvorens een discussie over geuren te voeren, koos een iedere zijn favoriete blend. Op de flesjes geurolie stond alleen een nr, ik wist natuurlijk welke geur bij welk nummer hoorde, best nog moeilijk raden bleek. Zodra ik het ingrediënt verklapte hoorde je gelijk oooohja..; )  De glaasjes hebben we versiert met leuke etiketjes, want de meeste gaan ingepakt onder de kerstboom.

   

Nadat we klaar waren met het maken van de geurkaarsen, was het tijd om snel de tafel in kerstsfeer te dekken. Op Instagram staat de tutorial voor de minikransjes, opgeslagen in mijn highlights. Normaal geef ik geen goodies cadeau bij een workshop, maar hé, KERST!

   

Ik kan hier echt zo blij van worden, een tafel (of huis) feestelijk aankleden, ik had eigenlijk styliste moeten worden, haha. Ik gebruik altijd zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor mijn decoraties. Ben ik bij je op visite, grote kans dat ik in je tuin sneek en aan het snoeien ga, er zijn zoveel materialen gratis beschikbaar. Gevallen takken uit het bos of uitgebloeid groen in je tuin. Lees bijvoorbeeld deze of  deze DIY die ik laatst maakte, bijna voor nop.

Na de lunch hielp Anke van de Boschhoeve uit Wolfheze, ons met het maken van de kransen, mijn huis ruikt nog steeds zo heerlijk naar kerst. Ik ben super trots op de resultaten, zo grappig, 10 verschillende deelnemers en 10 verschillende kransen, met allemaal hetzelfde materiaal. Blijkbaar zegt je kerstkrans alles over je persoonlijkheid! Kijk die blije koppies, wil jij er de volgende keer ook bij zijn, check hier mijn aanbod.

 

Al met al een geslaagde dag, allemaal blije, geïnspireerde en enthousiaste dames met leuke recensies.

Ik werd zo blij van deze reactie: Ilse, deze workshop boeken was de beste keuze die ik afgelopen maand heb gemaakt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *