Stoere kleine tienerkamer met underlayment.


Interior / maandag, oktober 1st, 2018

Bye bye Cars autootjes, hello Fortnite kind….en toen was nummer drie in ene (how did that happen) ook een tiener. Tel daar een lekkage in de muur bij op en dan krijg je dus een verbouwing en uiteindelijk een nieuwe tienerkamer van maar 6 m2!

Best lastig om van 6 m2 een leuke kinderkamer te maken, we hebben ervoor gekozen geen kledingkast op de kamer te zetten, dan werd het wel erg klein ; ) Bewust ook geen (spel) computer op de slaapkamer. Door de lekkage moesten we de muren opnieuw laten stuken, maar omdat ik de wanden graag wilde bekleden met undelayment hebben we dat dus niet gedaan. Twee wanden zijn volledig bekleed met hout, zelfs het kozijn is afgewerkt met underlayment plinten. De vloer heeft vloerverwarming en is afgewerkt met een gietvloer.

Omdat wij in het souterrain slapen en dus boven wonen, zitten de ramen aan de bovenzijde van de slaapkamer wand, ons souterrain is voor de helft onder de grond, daarom is ventileren een must, dat is ook de reden waarom we overal vloerverwarming hebben (weg met dat vocht). Daar overheen worden alle vloeren van gietvloeren voorzien, slijtvast en super makkelijk in onderhoud. Het bureau is ook gemaakt van underlayment, boven het bureau een schap voor de kunstwerken, de stopcontacten heb ik zwart gespoten (kon nergens zwarte vinden).

SHOPLIJST: bureaustoel, opberg kastje, knuffels IKEA, wand haken MUUTO, kurk wereld kaart XENOS, speelgoed dieren SCHLEICH, jas SCOTCH, wollen kleed WERELDWINKEL , schoolstoeltje, base ball handschoen, ijshockey stick VINTAGE, dekbed overtrek vergelijkbaar KOEKA, leesboeken HARRY POTTER, sudonia, suske & wiske raket en game controller kussen HANDMADE.

 

Wil je weten hoe je de haken van MUUTO moet ophangen lees dan hier over de gebruikte apparatuur.

Liefs Ilse.

10 Replies to “Stoere kleine tienerkamer met underlayment.”

    1. Hoi, het is een basisplaat voor vloeren op de balklaag, inderdaad dus eigenlijk voor ondervloeren, maar het is ook heel goedkoop, licht van gewicht en ‘vind ik’heeft een mooie structuur. Weer eens wat anders dan latex, behang of stuc werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *